На пляжі «Учкуївка» обладнали бетонні укриття і сховища в магазинах

17

На пляжі в окупованому севастопольському селищі Учкуївка з’явилося перше в місті бетонне укриття типу «бліндаж» прямо на зупинці громадського транспорту. Окрім цього, «захистити» людей від повітряних атак будуть готові магазини.

Як пишуть росЗМІ у Севастополі, для екватора літа і спекотної погоди на піщаній «Учкуївці» не порожньо, але й не людно. Ті, які все ж наважуються прийти до моря, переважно розташовуються поруч з укриттями: їх тепер там два.

«Звісно, якщо ви прямо сильно хвилюєтеся, то краще взагалі не ходити. Але вже якщо вирішили йти, то можна ближче до притулку бути… Лежала, думала, може, вирити в піску яму, і якщо що – туди стрибати, а не бігти», – розповіла росЗМІ одна з відпочивальниць.

Однак відтепер сховатися можна не тільки на пляжі, а й на лінії магазинів. Туди, пишуть, довше бігти, проте є вода, аптечки й навіть умивальник. Поки що про те, що люди можуть розраховувати на притулок у продуктовому маркеті, свідчить лише оголошення на дверях. Але скоро, обіцяють власники торговельних точок, будуть додаткові великі яскраві стрілочки.

Відтак у всіх наявних сьогодні укриттях на пляжі «Учкуївка» можуть розміститься 500-550 осіб. Проте поки що окупанти не спостерігають такої одночасної кількості.

Запис На пляжі «Учкуївка» обладнали бетонні укриття і сховища в магазинах спершу з'явиться на Голос Криму.

Предыдущая статьяУ Севастополі підтримали штрафи за носіння купальників у громадських місцях
Следующая статьяДоллар снова подорожал. Наличные курсы на пятницу